Schildersbedrijf Lemmer

Home » Schildersbedrijf Lemmer

Schildersbedrijf Lemmer

Bent u op zoek naar een goede schilder in de omgeving van Lemmer? Kluspunt Lemsterland uit Lemmer is naast een allround schilderwerkzaamhedenklusbedrijf ook een schildersbedrijfdat u van dienst kan zijn met alle schilderswerkzaamheden in en rond uw huis. Wij kunnen het schilderwerk aan uw huis, landhuis, boerderij, bedrijfspand, of boot verzorgen. Het schildersbedrijf werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in en rondom Lemmer. Onze professionele schilders werken alleen met de beste materialen. Voor alle schilderswerkzaamheden gebruiken wij Sigma S2U-allure, een extreem duurzame soort verf van goede kwaliteit die haar kleur en glans heel mooi behoudt. Mocht de kwaliteit van uw houtwerk niet meer in orde zijn, dan helpen wij u ook graag om dit vakkundig te herstellen, voordat de schilder aan de slag gaat.


Spuitwerk

spuitenNaast verfwerkzaamheden kan Kluspunt Lemsterland ook spuitwerkzaamheden verzorgen. Wij kunnen met een speciale airless spuitmachine, spuitwerkzaamheden op locatie uitvoeren. Het spuiten met verf geeft een zeer strak eindresultaat, waarbij de structuur van de gespoten ondergrond in stand blijft. Het spuitsysteem is bijvoorbeeld ideaal om om te gebruiken voor het renoveren van trappen. Het laat geen sporen achter en geeft een superstrak resultaat. Nog een belangrijk pluspunt: het is een snellere manier van werken en daarmee natuurlijk ook financieel voordeliger. Wij van Kluspunt Lemsterland adviseren u graag wanneer het voor u voordelig en verstandig is om een oppervlakte te laten spuiten, of wanneer het toch beter is om te schilderen.

 


Onderhoud Boten

boot
Als het onderhoud van houtwerk ergens belangrijk is dan is het wel op een boot. Bij het onderhouden van een boot is het juiste materiaalgebruik van essentieel belang. Kluspunt Lemsterland heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan over diverse houtsoorten, lakken en verven, die geschikt zijn voor boten. Dus ook voor het onderhoud aan uw boot kunt u altijd terecht bij Kluspunt Lemsterland.


Werkgebied Kluspunt Lemsterland.

De naam Kluspunt Lemsterland doet al vermoeden wat ons werkgebied voornamelijk is: Lemsterland. Naast actief te zijn in de nabije omgeving van Lemmer, verrichten we als schildersbedrijf ook schilderswerkzaamheden in plaatsen zoals Sneek, Heerenveen en Emmeloord. Wanneer u twijfelt of uw woonplaats binnen het werkgebied van Kluspunt Lemmer valt, neem dan gerust even contact met ons op.