Klusbedrijf Lemmer

Home » Klusbedrijf Lemmer

Klusbedrijf Lemmer

Kluspunt Lemsterland uit Lemmer is hét klusbedrijf voor al uw kluswerkzaamheden. Woont u in Lemmer of in de omgeving van Lemmer en hebt u een klus aan uw huis of boot, dan helpen wij u graag verder. Onze werkzaamheden variëren van het plaatsen van een kozijn tot het verbouwen van een compleet huis. Eigenlijk kan Kluspunt Lemsterland alles dat een groot bouwbedrijf ook kan, maar dan met de persoonlijke benadering van een klusbedrijf. Lees hier meer over de werkzaamheden die wij als klusbedrijf uitvoeren: onderhoud, verbouwing of renovatie


Klussen voor particulieren

U kunt het zo gek niet bedenken of Kluspunt Lemsterland uit Lemmer kan u ermee helpen, denk aan verbouwingen, renovatiewerkzaamheden, het plaatsen van een badkamer, het plaatsen een dakkapel, stuc- en schilderwerk, het maken van een aanbouw of serre en nog veel meer. Kluspunt Lemsterland heeft een groot netwerk van professionals waar we mee samen werken. Wij werken altijd samen met een groep vaste professionele vakmensen zodat we zeker zijn dat we de kwaliteit kunnen bieden waar wij als klusbedrijf voor staan.


Klussen voor bedrijven

Ondernemers hebben het vaak al druk genoeg met hun eigen bedrijf en hebben daarom vaak geen tijd om zich bezig te houden met het onderhoud van hun eigen bedrijfspand. Toch is het wel van groot belang dat bedrijfspanden onderhouden worden; achterstallig onderhoud kan voor grote problemen zorgen, bovendien is een net bedrijfspand het visitekaartje van een bedrijf. Kluspunt Lemsterland helpt bedrijven graag met het onderhouden van hun bedrijfspand. Dit kan eenmalig onderhoud zijn, maar we kunnen ook kiezen voor periodiek onderhoud, zodat u als bedrijf de zekerheid heeft dat uw bedrijfspand er keurig bijstaat. Ook voor verbouwings- of renovatiewerkzaamheden aan bedrijfspanden bent u bij Kluspunt Lemsterland aan het juiste adres.


Werkgebied Kluspunt Lemsterland

De naam Kluspunt Lemsterland doet al vermoeden wat ons werkgebied voornamelijk is: Lemsterland. Naast actief te zijn in de nabije omgeving van Lemmer, verrichten we als klusbedrijf ook kluswerkzaamheden in plaatsen zoals Sneek, Heerenveen en Emmeloord. Wanneer u twijfelt of uw woonplaats binnen het werkgebied van Kluspunt Lemmer valt, neem dan gerust even contact met ons op.