Op deze website vindt u informatie over wat wij doen en hoe onze werkwijze is. Om u een beeld te geven wat er mogelijk is, wordt onze werkwijze aan de hand van een aantal recente projecten verduidelijkt. Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op!

Schilderwerken, restauratie en renovatie

Elk project begint met een persoonlijk gesprek met de klant. In dit gesprek staat de vraag van de klant centraal: Volstaan de voorgenomen werkzaamheden in realiseren van het gewenste resultaat? Welke kleurstelling past bij de wensen? Wat is de staat van de woning? In deze fase wordt een plan opgesteld dat inzicht geeft in het gewenste resultaat, de kosten en de planning.
Na het opstellen van een plan dat gezamenlijk is opgesteld met de klant, wordt de klus uitgevoerd. Het gebruik van goede materialen is hierbij zeer belangrijk. Kluspunt Lemsterland beschikt over de kennis van deze materialen en zal u helpen in de afweging van de juiste materialen. Het afleveren van vakwerk is hierbij het uitgangspunt.


 

Welkom

Kluspunt Lemsterland is een jong bedrijf waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Het voert uiteenlopende werkzaamheden uit op het gebied van schilderwerken, restauratie en renovatie aan en in uw woning of uw boot